Adnátok néhány tanácsot mosogatógép vásárlásához? 100000 Ft alatt.
Típus hibákról nem tudtok valamit?
Mely márkák a legjobbak?
Köszi.
Az enyém most romlott el, 3 évesen. A keringetőszivattyú adta meg magát, 35e a cseréje. ( Indesit dfg 050 )
Azt mondta a szerelő,hogy a legtöbb új típusba ezt az olasz gyártmányú műanyagházas, szegecselt, csak egyben cserélhető mocskot rakják. Nem tudott olyan típust mondani, ami biztosan sokáig jó. Mivel ez a leggyakoribb hibájuk, most az után nyomozok, hogy melyik nem műanyagszivattyús. Olyat veszek helyette. Ötletek?
Nyomozásom eredménye:
Több márkaszervízhez telefonáltam, a válasz legtöbb helyen ugyanaz volt: műanyagházas szivattyúkkal szerelik a gépeket (feltehetően ugyanaz a hitvány minőség). Kivéve a Bosch és Siemens masinákat, amelyek egyébként belül ugyanazok, csak a design más. Ezek teljesen más, jobb technológiát alkalmaznak, ami azt jelenti, hogy tovább bírják.
Ez az én kutatásom eredménye, senki ne vegye készpénznek, de érdemes meggondolni.
Ez egy nagyon jó tanács. Már máshol is olvasgattam és a legtöbben a Bosh-t ajánlották.
Akkor egy 12 terítékes Bosht kéne néznem.
Köszi Lacko! +1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!