GENEX Ice Blue klima berendezésről vélemények?
nekem 5 ÉVE (!) van GENEX Ice Blue klímám, és ugyan engem is ugyanígy lebeszéltek, és próbáltak a méregdrágák felé terelgetni, sajnos a büdzsém (mivel a telepítése kerek 70e volt) nem engedett meg akkor drágábbat - most meg már nem cserélem le, amíg kutya baja -, szóval ez ugyan 3,6-os, de méretre megegyezik a 2,5-össel, teljesen tökéletesen működik, noha soha nem szervizeltettem még, sk takarítom ki a beltérijét, a kültérijét meg majd idén fogom a szezon előtt, mert bár magasan lakom (10.em.) és itt kevéssé szennyezett a levegő - és szemmel láthatóan nincs a hátulján porszőnyeg -, azért 5 év után már időszerű lenne, asszem;)
egyetlen hátránya, hogy kicsit talán hangos a kültérije, de azt én csak szellőztetéskor hallom maximum pár perc erejéig, a szomszédok meg nem panaszkodnak:)
a beltéri egysége is egészen kicsivel hallhatóbb a drágábbakénál, de az meg a nappali zajban elenyésző, éjjelre viszont leveszem alacsony venti-fokozatra (sleep-módra), és alig hallható... szóval nekem bevált, és miután nem itt tervezem leélni az életem, én ebbe a budai panelbe valahgy nem szándékozom több pénzt ölni, ez pont jó volt így;)
nah, de azóta már biztosan vettél klímát, írd be mindenképp, hogy milyet választottál végül, és milyenek a tapasztalataid vele, ok? üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!