Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit lehet tenni, ha nem...

Mit lehet tenni, ha nem működik a hűtő? Nem "morog", nem hűt, a világítás jó. Kihúztam, vártam kicsit, újra bedugtam, de semmi. Köszönöm előre is a segítséget!

Figyelt kérdés
1 hete leolvasztottam, utána működött rendesen, máig, az éjjel leolvadt a fagyasztó. Kb.1 éve már előfordult hasonló eset, de akkor 1-2 nap után működött.

2012. júl. 3. 12:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Elromlott. Vagy szerelő, de inkább új.
2012. júl. 3. 13:33
 2/2 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Első körben ellenőrizni kell a kompresszort. A feszültségmentesített készülék kompresszorának csatlakozóját lehúzva rá kell mérni a három lábra. ott néhány Ohmokat kell a műszernek mutatnia, de nem rövidzárat. Ha a kompresszor jó akkor jöhet az indítórelé és a clixon (azaz a hőkioldó). Ha ezek is vezetnek, akkor jöhet a thermostat (a mechanikus hőfokszabályozó). ez szokott általában kifeküdni. Sok sikert a keresgéléshez.

Üdv!

2012. júl. 4. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!