Whirlpool AWO/D 45140 mosógéphez lehet-e folyékony mosószert használni, és azt hová kell tölteni?
Az előbb lehagytam,hogy fő mosáshoz nem lehet használni ha van elmosás is beállítva.
Valamint akkor sem ha késleltetett indítást állítasz be.
Köszönöm szépen ezt a választ. A neten, ezen a linken:
annak is a hatodik oldalán megtaláltam én is ezt a képet.
Csakhogy az én új gépemben nem ilyen a mosószertartó fiók.
Online vettem a mosógépet egy szlovák kereskedőnél. Most írtam nekik egy reklamáló levelet. Amit a géphez kaptam leírást, abban sincs elválasztó elem, mint ahogy a gépben sincs!
"Amit a géphez kaptam leírást, abban sincs elválasztó elem, mint ahogy a gépben sincs!"
A leírás egyezik a géppel, de a mosószertartója más a neten található leíráshoz képest. Nincs elválasztó elem sem a valóságban, sem a leírásban.
Köszönöm, hogy ilyen alaposan utánajártál!
Nálam is két típus szerepel a leírásban, igaz, hogy ezek mások. Pedig a gép is, és a leírás is Whirpool AWO/D-45140
Kénytelen leszek megkérdezni a Wh. Központját, mert, úgy látom, hogy itt valami káosz lehet.
Jó volna, ha valaki olyan válaszolna, akinek, egy ugyanolyan van, mint az enyém!
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!