A ventillátorokat 24 órás használatra tervezik, vagy nem a legjobb, ha megy éjjel-nappal?
Megnéztem a dugaljt, ez olvasható rajta:
HANLI
HL-803
16A 250V~
A ventillátoron a watt, modell, gyártási szám és hely van feltüntetve, de hour nuku. Nappal 12 órát megy, eddig még nem hagytam bekapcsolva éjszaka, de még mindig erősen gondolkodom rajta.
n akkor én is leírom, ugyan nem friss az élmény, de jön még nagy meleg, hátha másnak hasznos lesz...
meglehet, a piaci óccó kínai kütyű az traktor-üzemmódra vált a terheléstől, ezért - és nem csak ezért, hanem mert alapból is rohadtzajosak a kínai ventik, ami pl. éjszaka nem feltétlen kellemes -, szóval ilyenről lebeszélnék mindenkit, a saját példámon keresztül:
én 2000-ben vettem a media marktban egy UFESA márkájú német állóventit 12e-ért (ami akkoriban annyira nem számított olcsónak), de fontos volt, hogy nagy lapátos legyen, és minél halkabb, és hát ez minden kritériumnak megfelelt.
és nyaranta azóta is folymatban használjuk, éjjel-nappal, de főleg éjjel, mert akkor elviselhetetlenebb a hőség, és soha nem állítjuk le, csak ha már lecsengett a kánikula, mégsincs kutyabaja se, időnként szét kell szedni a tányérját (a rácsot) és megtisztínai a lapátokat a portól, de tényleg ennyi, ugyanolyan halk, mint új korában, és ezt halálkomolyan mondom!
a fogyasztása meg? ugyan mennyit ehet egy ventillátor? elenyésző az áramfelvétele, szal gagyit nem érdemes pont ebből venni, mert az évek alatt bőven megtérül a befektetés - pláne ha a piaci csak pár hót bír ki, nem beszélve a kellemetlen zajterheléstől, ami csak kiidegeli az embert a nagymelegben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!