Mi robbant a mosogepemben?
Figyelt kérdés
tegnap egy hatalmasat robbant a mosogep, de nincs semmi baja. lehetseges az hogy 60 fokon mostam muszalas ruhakat es az robbanhatot?2012. jún. 10. 09:43
1/6 anonim válasza:
nem volt semmi egyik ruha zsebébe sem? mi az hogy robbant? csak hangja volt vagy lángot is láttál??
2/6 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy lett volna . csak szagot ereztem, es a robbanas elott recsegest hallottam
2012. jún. 10. 10:24
3/6 anonim válasza:
Ha szagot is éreztél lehet, hogy egy kondenzátor durrant el, annak elég jellegzetes szaga van, ha csak hangot hallottál, akkor valószínűbb, hogy valami fémes volt egy zsebben, ami utat talált magának a mosógép mechanikájába.
4/6 anonim válasza:
Fontos lenne tudni, hogy milyen szagot éreztél?... Szakik szokták mondani, hogy valahol, valaminek "amper szaga van". Ez általában olyan tönkremenetelt sejtet, ahol rövidzár miatt bizonyos fémek izásnak indulnak. Ha nem tudod, pontosan mit jelent ez, kérdezz meg egy technikában gyakorlottabbnak mondható férfit, ő tudni fogja. Szagoltasd meg vele: ha amperszagú, akkor azt a mosógépet a javításig tilos hálózatra csatlakoztatni, mert könnyen lehet, hogy agyonvág úgy is, ha a konyhában matatsz.
5/6 anonim válasza:
Jah igen, majd' elfelejtettem mondani: a rövidzár keletkezése, és megszűnése járhat erős hanghatással. Mindennek ellenére a mosógép üzemének nem velejáró, mindennapos része, hogy hatalmas csattanásokat hallasson. Konklózió: nem üzembe helyezni; szerelőt hívni; fizetni, mint a katonatiszt
6/6 anonim válasza:
Nem igazán tudom, mivel nálunk nem én mosok, de valószínű hogy nem tesz jót a 60 fokos mosás egy műszálas ruhának.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!