Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a baja a Zanussi...

Mi lehet a baja a Zanussi sütőmnek?

Figyelt kérdés

Hátha valakinél már előfordult a hiba (ZOB 482 QX):

Az elekrtomos sütőm levegőkeringetés módban nem melegít. Minden más funkciója (grillezés, alsó-felső sütés) tökéletesen működik, de ha levegőkeringetésre kapcsolom, akkor nem fűt fel! A ventillátor fúj, de hideg marad a sütő, a termosztát is kapcsol ha tekergetem a gombját. No és visszajelez, hogy fűt, de nem teszi!

:(

2012. jún. 4. 18:41
 1/3 anonim válasza:

Szia! Nekem is ugyanez a problémám :S. És , ha másik módban sütöm, akkor a belseje meg nyers marad a közepe meg elég :S.

Tök hideget fúj, pedig már próbáltam egy kicsit bekapcsolva hagyni, hátha beindulna, de nem. Ha valaki tud megoldást,kérem írjon .

2012. jún. 25. 07:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Azóta megoldódott a probléma. szétszedtem a sütőt és kiderült, hogy "csak" a légkeverés fűtőszála égett szét a sok haználat következtében. Vettem egy másik fűtőszálat és kicseréltem. A fűtőszál 5600 Ft, és kb 20 perces meló a csere, csak kell tozzá torx kulcs.
2012. jún. 26. 06:25
 3/3 kisatis válasza:
Szia. Abban tudnál nekem segíteni, hogy amikor szétszedted a sütőt, akkor láttál benne valahol biztosítékot? Nekünk most pukkant le, azaz sütés közben leverte a biztitáblát, azóta csak az óra megy rajta, meg mutatja, hogy hová állítom a funkció gombot. Sem a ventilátor, sem a sütés nem megy. Köszönöm válaszod!
2015. márc. 25. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!