Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyiket miért és miért nem...

Melyiket miért és miért nem ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2 mosógép között döntenék, az egyik: FAGOR 1 FET 109 felültöltős mosógép, a másik: Electrolux EWB95205W mosógép. Árat nem írok, nehogy befolyásoljon titeket:)
2012. máj. 31. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellene a Fagor.

Nem tudom,milyen az általad kinézett,de ha a tetőben van a mosószeradagolója,akkor pár év alatt lerohad a tető.

A másik(elektr.) az biztos,hogy fiókos.

Az Elektrolux még is csak itthoni termék,a vezérlő elektronika is részben a mi szellemi termékünk.

2012. máj. 31. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Electroluxot szánják az itthoni piacra, közepes minőséggel. AEG a felsőbb kategóriába szánt cucc, de egy helyen készülnek.
2012. máj. 31. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Árban azonosak, Electrolux a világ legnagyobb háztartásigép-gyártója,ez feltétlenül mellettük szól - és valóban nem mindegy, hol van a mosószeradagoló. Akinek fontos a minőség, vegyen Miele-t, 250 ezerről indulnak. Eladó azt mondta: ez 30 év múlva is mosógép lesz. Csak annyit válaszoltam, 30 éve hogy mostunk??? És hogy fogunk 30 év múlva ??? Tartson 10-12 évet hiba nélkül, nehogymár egy autó árát odafizessem.
2012. jún. 1. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!