Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan takarítsam az olcsó,...

Hogyan takarítsam az olcsó, gagyi tűzhelyet?

Figyelt kérdés

Végtelenül egyszerű Mora tűzhelyet vásároltam újonnan és idegbeteg vagyok, mert valami olyan olcsó, gagyi bevonata van, amiről csak hideg szíroldóval jönnek le a szennyeződések. Az előző tűzhely 35 éves volt, arról mosogatószerrel/szivaccsal lejött minden.

Kérdésem: létezik valami bevonat vagy varázslat, ami egyszerűbbé teszi a tisztítást? Ismerősöm szerint az új tűzhely csak por-festett, míg a régi zománcozott volt, de ebben nem vagyok biztos, a gyártó honlapján semmi infó a bevonatról.

2012. máj. 26. 20:11
 1/1 anonim válasza:
Hű ha, nem is veszek olyant, pedig már szemeztem vele, de jó hogy rátaláltam. Bevonatot nem tudok sajna ajánlani, de egy trükkös megoldást amit én alkalmaztam régi tűzhelynél. A tetejét szépen beterítettem alufóliával, azt lehet törölni is, amikor alá ment lecseréltem. Szebb mint egy takaríthatatlan.
2012. jún. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!