Van-e értelme a "no frost" hűtőgépeknek?
Szerintem van értelme és pont azért ami a neve.
Természetesen jobbak energiafelhasználás tekintetében, ez a jelölés pont ezt jelzi.
tudom mit jelent, nem a kérdésre válaszoltál
amúgy hogy működik a no frost technológia?
Amennyire tudom kb úgy működik hogy a párát távolítja el a hűtőtérből ami így nem fagy oda.
Egyébként azon kívül hogy nem kell leolvasztani az az előnye hogy nem jegesedik ezért egyenletesebben hűt szóval nincs olyan effektus hogy hátul a zöldborsó kőkeményre fagy mert ép ott van mellette egy kiló jég.
Állítólag a jegesedés a hűtő teljesítményét is rontja szóval több áramot fogyaszt. (igaz állítólag a no frost-os hűtők is több áramot fogyasztanak :) )
Próbálj LG hűtőket nézni, nekünk az van, no frostos, jó az elrendezése és elég nagy is, a többi márkában nekünk sem tetszett az elrendezés. Amúgy mi a szélesebb és felül fagyasztós verziót választottuk, a fagyasztó része elég bőven, a hűtő része meg így nagyon jól pakolható, akár két nagy fazék is elfér egymás mellett, vagy befér kényelmesen a tepsi, sütőtál, jénai, nem kell külön mosatlant csinálni azzal hogy ki kell szedegetni kisebb tárolókba a kaját, mert nem fér a hűtőbe.
Nekem az a tapasztalatom, hogy az alul fagyasztósok hűtő része nagyon kicsire sikeredik mindig.
Amit kérdezel az LG szabadalom..
ha begúglizod, igen pontos leírásokat kapsz..
Igazából az LG a "total no frost" technológiában a vezető..ezek már zömmel wifisek is, illetve smart diagnosis rendszerrel készülnek..
van értelme a no frostnak, de ettől egy fokozattal a total a jobb...
hogy hány keresztes az A az nemigazán döntő, csak akkor, ha ajándékba kapod a háromkeresztest..ugyanis a megtakarított villamos energia saccperkábé tíz év alatt térül meg, mint amennyivel többe került egy sima A hoz képest..
olvass utána a gúglin a " Lineáris kompresszorok" címnél..ez is LG fejlesztés.
a total no frost a jövő..(illetve már a spájzban van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!