Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van-e értelme a "no frost"...

Van-e értelme a "no frost" hűtőgépeknek?

Figyelt kérdés
ill. energiafelhasználás tekintetében az A+(++) hűtők jobbak?
2012. máj. 7. 14:32
 1/8 Gugu Gabor ***** válasza:

Szerintem van értelme és pont azért ami a neve.

Természetesen jobbak energiafelhasználás tekintetében, ez a jelölés pont ezt jelzi.

2012. máj. 7. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
ez egy magas energiaosztályú, azaz alacsony fogyasztással rendelkezik a no frost pedig meggátolja hogy szarrá jegesedjen és le kelljen olvasztani
2012. máj. 7. 15:11
 3/8 A kérdező kommentje:

tudom mit jelent, nem a kérdésre válaszoltál

amúgy hogy működik a no frost technológia?

2012. máj. 7. 23:02
 4/8 Gugu Gabor ***** válasza:

Amennyire tudom kb úgy működik hogy a párát távolítja el a hűtőtérből ami így nem fagy oda.

Egyébként azon kívül hogy nem kell leolvasztani az az előnye hogy nem jegesedik ezért egyenletesebben hűt szóval nincs olyan effektus hogy hátul a zöldborsó kőkeményre fagy mert ép ott van mellette egy kiló jég.

Állítólag a jegesedés a hűtő teljesítményét is rontja szóval több áramot fogyaszt. (igaz állítólag a no frost-os hűtők is több áramot fogyasztanak :) )

2012. máj. 7. 23:41
 5/8 bp1985 ***** válasza:
52%
Ha szereted a jeget vakargatni, akkor ne vegyél no frostos-at. Én inkább megvettem, és nem kell feleslegesen dolgoznom.
2012. máj. 8. 11:07
 6/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem találok olyan kombót ami megfelel az elképzeléseimnek, ami az egyikben tök jól meg van oldva, pl. no frost, annál baromi gagyi a belső vagy túl dizájnos és kicsi a fagyó, ahol meg egyszerű, letisztult, nagy fagyós, ott meg nincs no frost és sokat fogyaszt
2012. máj. 8. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Próbálj LG hűtőket nézni, nekünk az van, no frostos, jó az elrendezése és elég nagy is, a többi márkában nekünk sem tetszett az elrendezés. Amúgy mi a szélesebb és felül fagyasztós verziót választottuk, a fagyasztó része elég bőven, a hűtő része meg így nagyon jól pakolható, akár két nagy fazék is elfér egymás mellett, vagy befér kényelmesen a tepsi, sütőtál, jénai, nem kell külön mosatlant csinálni azzal hogy ki kell szedegetni kisebb tárolókba a kaját, mert nem fér a hűtőbe.

Nekem az a tapasztalatom, hogy az alul fagyasztósok hűtő része nagyon kicsire sikeredik mindig.

2012. szept. 15. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Amit kérdezel az LG szabadalom..

ha begúglizod, igen pontos leírásokat kapsz..

Igazából az LG a "total no frost" technológiában a vezető..ezek már zömmel wifisek is, illetve smart diagnosis rendszerrel készülnek..

van értelme a no frostnak, de ettől egy fokozattal a total a jobb...

hogy hány keresztes az A az nemigazán döntő, csak akkor, ha ajándékba kapod a háromkeresztest..ugyanis a megtakarított villamos energia saccperkábé tíz év alatt térül meg, mint amennyivel többe került egy sima A hoz képest..

olvass utána a gúglin a " Lineáris kompresszorok" címnél..ez is LG fejlesztés.

a total no frost a jövő..(illetve már a spájzban van)

2014. máj. 13. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!