Milyen klímát vegyek egy 20mm-es szobához?
Melyik márkákat érdemes kerülni / keresni? Kivel szereltessem fel?
Köszi a válaszokat!
Átlagos fekvés mellett 2,5kW-os elég..
Helyileg hol lenne?
Abba elég ha egy erőset belefújsz! =))) Bocs, nem hagyhattam ki!
Meg van adva, hogy melyik klímának mekkora a teljesítménye, tehát ki lehet számolni, hogy mekkora kell s ezt egy klímaszerelő ki is számolja neked. Deee az esetek többségében ki is írják a készülék mellé, hogy mekkora helyiséget tud kiszolgálni. A lehető legegyszerűbb ha fölhívsz egy klímást s kérsz tőle egy árajánlatot. Ált. adott márkákkal dolgoznak, de persze vehetsz másikat, beszerelik akármelyik egzotikus márkát, viszont a legegyszerűbb ha azok közül választasz, amit ajánlanak, mert nyilván értenek hozzá s tudják melyik a megbízható. Arról nem beszélve, hogy talán még olcsóbban is megúszod, hisz ált. kedvezménnyel kapják a klímákat.
Ha ilyen mobil klímákban gondolkodsz, akkor az én véleményem az, hogy nagyon nem az igazi.
Tudtommal a legkisebb klíma is kiszolgál egy 20-25 négyzetméteres helyiséget. Nekem egy Electrolux van otthon, eddig meg vagyok vele elégedve.
A kivel szereltessed kérdés nagyban függ a lakóhelyedtől is, mivel én pécsi vagyok, én csak pécsi céget tudok ajánlani, az pedig a klímatrio.
Szegedi vagyok.
Gondolom azért van pár kínai márka is, amivel jobb vigyázni....
Nem tudom pl ez jó-e? [link]
Az 20m2. :) Én is azonnal a négyzetméterre gondoltam.
Orion, Midea, Samsung stb.
Mutass olyan klímát ami nem Kinai mert az hamisítvány!
A 2,5 kw többet megy de kevesebbet fogyaszt, a 3,5 gyorsabban lehűti a légteret de többet fogyaszt.
Fontos a szigetelés az üvegfelület a hőleadó gépeg száma és átlagosa mennyi személy tartozkodik folyamatosan ott, meg stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!