Lenne egy olyan problémám, vettünk egy mosógépet és nincs használati útmutató vki esetleg tudna segiteni melyik gomb mit csinál?
Lehet, hogy régi és a neten nem fogod megtalálni. A kedvesemet is rábeszélte a család, hogy felújított használt mosógépet vegyen, mert milyen jó, hogy tíz ezerrel olcsóbb. Felkutattam az egész netet, angolul és németül is és semmi. Arról nem beszélve, hogy szerintem messze van az A kategóriától...
Szerencsésebb lett volna, a mosógép típusával kezdeni a kérdést, hátha valakinek megakad a szeme rajta, hogy pont ilyenje van, mert amúgy szerintem nem fogsz találni használati utasítást, marad a kitapasztalás. :(
Csak egy tipp
Én annak idején mikor a tűzhelyünket vettem nem volt magyar nyelvű leírás. Én felhívtam a gyártó céget, és ők küldtek egyet mailben. Szerintem tehetsz te is egy próbát.
Jól írtam, nem használt, új ma vettük,de vmiért nem volt hozzá használati útmutató lehet kifelejtették :D jótálási izé volt szóval érdekes.., fehivtunk őket mondták küldenek e-mailba,de azt mondta hogy nem talált...:S erről ennyit vagyis küldött egyet hogy lehet venni 9 eruró-s pdf vagy még gondolkozok rajta..
am köcce mkinek:) megpróbálok mindent:)
Most olvasom, a gyártót még nem kérdeztem, csak a boltot :)))))) felkeresem mindenképpen , mert így csak kísérletezünk :D nehogy szétmossuk szerencsétlen ruhákat:D:D:D:D am köcce Arik vagytok.
Addig is arra az címre írtam hát-ha tudnak küldeni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!