Mi a véleményetek a porzsák nélküli porszívókról?
Figyelt kérdés
Porszívót szeretnénk venni, csak nem tudjuk milyen típusút válasszunk. Maradjunk a hagyományos porzsákosnál, vagy vegyünk porzsáknélkülit, vagy próbáljuk ki az újfajta vízszűrőseket?
Takarítógépre nincs keret sajna, max. 10-12 ezret szeretnénk rááldozni, és természetesen új készüléket szeretnénk.
Valami tipp, típusajánlás, tapasztalat?
2009. jún. 18. 13:16
1/6 anonim válasza:
Nekünk zelmer vizes porszívónk van, sztem jobb mint a porzsákos, használata közeben semmi porszagot nem lehet érezni, és a porzsákkal se kell bajlódni, viszont használat után mindig kikell önteni a tartályból a trutyit a vécébe, ami azért nem túl kellemes, és belebüdösödne.
2/6 anonim válasza:
Szia. Nekem sima porzsák nélküli porszívóm van, mindenkinek tudom ajánlani, az ürítése sokkal egyszerűbb és pormentesebb.
3/6 anonim válasza:
Nekünk egy ilyen kis samsung porszívónk van porzsák nélkül és nagyon praktikus. a kis mérete ellenére a szívóereje nagyon erős. a porszívó rúdján van egy levehető műanyag tölcsér, abba gyűlik a por, amit a munka végén egyszerűen kiöntesz belőle a szemetesbe (ilyen porcicává áll össze a por benne)
nagyon jó megoldás, mert a porzsák egy nyűg, és drága is!!
4/6 anonim válasza:
A porzsák nélküli sokkal ajánlottabb,nem kell kínlódnok a porzsákkal nem porozod be a ruhádat ürítés közben,illetve a poratkákat sem szívod be!:)
5/6 anonim válasza:
Én is csak ajánlani tudom a porzsák nélkülit. A szívóereje ugyanolyan jó és sokkal egyszerűbb a tisztítása. A porzsákörüli maceráról nem is beszélve, ami nálunk mindig gond volt, hogy mi is kell? Milyen porszívónk is van? stb... utáltam.
6/6 anonim válasza:
Szia!Én árulom is a porszívókat,nem csak használom!Menj el egy üzletbe,kérj szaktanácsot,mert nem hinnéd,mennyi mindentől függ,hogy neked melyik porszívó lesz jó!12000 ft körüli portartályost semmiképp ne vedd meg,ebböl a típusból,még a gyengébb minőség is 20000FT!A vizest hagyd,mert undorító a tisztítása,a legjobb a zsákos,mert a zsák már magában is ellát egy bizonyos szintű szűrést!Ha további segítségre van szükséged dobj egy privát üzit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!