Vízszivattyút akarok a kutunkba, tiszta vízhez. Miért nem működnek nekem amike kipróbálok? Lent a hibák
az a helyzet hogy először az alul nyitott úszókapcsolósat ( asszem szenyvízszivattyú a neve) próbáltam, valamiért nem ért fel a víz pedig kb 5 métert kell emelni. aztán le is égett.
ezután eg olyat próbáltam amikor a csövet leeresztjük lábzárdugóval és a szivattyú fent van. feltöltöttem de sosem jött a víz rendesen ( rohadjon meg)
most pedig a membránossal próbálkozom ami 2 napig rendesen működött de most meg levágja a biztosítékot bekapcsnál vagy néha menet közben! (280wattos pedig)
persze viszavittem de már bazira dühös vagyok...
tanács kellene!
köszi
Egy ehhez hasonló, 1400w-os szivattyút használunk már 5 éve, 6 méteres csővel, lábszeleppel. Bevált.
első! köszi a tanácso: milyen cső van leeresztve?
betongyűrűs kerekeskút tiszta (teljesen átlátszó) víz
Kérdés az, hogy mennyit költesz rá?
A legolcsóbb a búvárszivattyú. Spárgán leengeded a vízbe, hogy ne érjen bele az iszapba)teszel rá fél, vagy 3/4 es tömlőt, és ha bedugod a konnektorba a kábelt, már nyomja is a vizet. Hogy órákig mehet e egyfolytában azt nem tudom, mert én csak kisegítőnek használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!