Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Vízszivattyút akarok a kutunkb...

Vízszivattyút akarok a kutunkba, tiszta vízhez. Miért nem működnek nekem amike kipróbálok? Lent a hibák

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy először az alul nyitott úszókapcsolósat ( asszem szenyvízszivattyú a neve) próbáltam, valamiért nem ért fel a víz pedig kb 5 métert kell emelni. aztán le is égett.

ezután eg olyat próbáltam amikor a csövet leeresztjük lábzárdugóval és a szivattyú fent van. feltöltöttem de sosem jött a víz rendesen ( rohadjon meg)

most pedig a membránossal próbálkozom ami 2 napig rendesen működött de most meg levágja a biztosítékot bekapcsnál vagy néha menet közben! (280wattos pedig)

persze viszavittem de már bazira dühös vagyok...

tanács kellene!

köszi

2012. ápr. 5. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ehhez hasonló, 1400w-os szivattyút használunk már 5 éve, 6 méteres csővel, lábszeleppel. Bevált.

2012. ápr. 5. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen kutad van? ásott,szűrős,szívószáras(amit időnként kompresszorozni szoktak).
2012. ápr. 6. 04:53
 3/7 A kérdező kommentje:

első! köszi a tanácso: milyen cső van leeresztve?

betongyűrűs kerekeskút tiszta (teljesen átlátszó) víz

2012. ápr. 6. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen van: [link]

Az átmérőt nem tudom pontosan.

2012. ápr. 6. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pedroló szivattyút használok már kb 10-12 éve.Szívó és nyomóágnak kpe csövet használok mert azt nem tudja össze szívni, meg vannak toldók egyebek hozzá olcsón.Vegyél 1 normális szivattyút rakd a kútra(a szívóág max 3m) és mehet a locsolás.
2012. ápr. 7. 01:34
 6/7 A kérdező kommentje:
a3m kevés mert 5-7méteren van az állandó mélység
2012. ápr. 8. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdés az, hogy mennyit költesz rá?

A legolcsóbb a búvárszivattyú. Spárgán leengeded a vízbe, hogy ne érjen bele az iszapba)teszel rá fél, vagy 3/4 es tömlőt, és ha bedugod a konnektorba a kábelt, már nyomja is a vizet. Hogy órákig mehet e egyfolytában azt nem tudom, mert én csak kisegítőnek használom.

2012. ápr. 8. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!