Mi történt a gépemmel?
Figyelt kérdés
nem tom hogy mit csináltam társtottam egy dolgot daemon toolsal és minden daemon toolsos lett ? aztán letöröltem a és mots csak egy olyan szerű mappa láccódik mint a szöveges dokumentum de csak fehér nincs szine és akármire megyek csak azt írje mivel szretné társítani?? és csak annyi van hogy windowsl live media center pls valaki segítsen am nem tom hogy ebbe a témába tartozik e2012. márc. 31. 22:57
1/3 anonim válasza:
Itt találsz leírást, hogyan tudod "visszacsinálni" a dolgot. De az írásod alapján, inkább szólj valamelyik haverodnak, aki érti a dolgokat.
2/3 anonim válasza:
Társítás: válassz valami mást!!!
(ha mindenki csak ennyit gondolkozna máris nem lenne válság...)
3/3 anonim válasza:
Utolsó: Benne van a nevében, hogy mit kell hozzá társítani...
Media player:--Média fájlok
Képnézegető:--Képek
------OK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!