Milyen mosógépet érdemes venni?
Figyelt kérdés
Májusban lesz az esküvőnk, és kéne venni pár háztartási gépet, de fogalmam sincs milyen mosógépet vegyünk ami tényleg jó minőségű, és nem túl drága.2012. márc. 27. 10:07
1/6 anonim válasza:
"AEG, Electrolux, Zanussi" svéd trió nekem bejött. Pontosabban Zanussit vettem, mert az az alsó árkategória, de teljesen rendben működik.
2/6 anonim válasza:
Kár, hogy nem svédek!
Szerintem olyant vegyél, aminek normális szervizhálózata van MO-n!
Speciel majdnem mindnek az elektronikáját mi gyártjuk!A többi alkatrész meg csájna!
Valaki meg összeszereli valahol.
3/6 anonim válasza:
Bocsi, úgy tudtam svéd. De mindegy, a lényeg, hogy nekem nagyon bevált.
Ha van vele gond, érdekelnek a részletek is. :)
4/6 anonim válasza:
Valaha lehet hogy az volt, de manapság....
5/6 A kérdező kommentje:
Én is egy Zanussit szemeltem ki tegnap, és érdekelne, hogy mik a tapasztalatok vele, mióta használjátok?
2012. márc. 28. 09:17
6/6 anonim válasza:
A Zanussit felejtsd el :-( 4 év alatt kettő halt meg nálam. Az Indesit bevált. A Candy-t és a Bosh-t is dicsérik, de azok kissé borsosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!