SOS! Valaki segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy electrolux hűtőgépem.A hőmérséklet szabályozót véletlenül eltekertem minimumra és leállt a hűtőgép,egyből visszatekertem ahol alapból volt (kb. a felénél) de most már nem hallom a megszokott hangot pontosabban semmit nem hallok és ebből következtetem hogy nem megy.Félek hogy valami baj van mert nagyon nem értek a háztartási gépekhez:s
Valakit megkérek írja már le hogy mi lehet a gond vagy csak idő kell neki még elindul vagy nemtudom...:S Előre is köszönöm
2012. márc. 23. 18:42
1/1 anonim válasza:
Tekerd fel a hőfokszabályzót a leghidegebbre. Ha így sem indul, akkor gond van. Húzd ki a konnektorból, majd dugd be újra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!