Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van valakinek Hauser IM-140...

Van valakinek Hauser IM-140 fagylaltgépe? Ennek a tartályát be kell rakni 24 órával a használat előtt a fagyasztóba?

Figyelt kérdés
[link]
2009. jún. 11. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha fagyott fagyit és nem krémet szeretnél, akkor igen :)
2009. jún. 11. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben az árkategóriában minden fagyigép ilyen. Sajnos nekem épp ezért nincs, nem tudnám hová betenni a tálat. A külön fagyasztóizékével ellátottak ennek többszörösébe kerülnek, Legalábbis amikor én keresgéltem anno, csak olyan volt.
2009. jún. 11. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Általában ezek a fagylaltgépek úgy működnek, hogy a belső tartályát félnapig a fagyasztóba kell tenni...

Ez is olyan lehet, az árát nézve.

Én pár éve vettem egy hasonlót, előtte nagy terveim voltak, micsoda fincsi fagyikat fogok majd gyártani otthon...

Aztán a gyakorlatban egészen másképp működnek a dolgok :

- a befagyasztott belső tartállyal max. 1 keverésnyi fagyit lehet csinálni, pedig legalább 3-4 féle lenne jó...

- elég macerás otthon pancsolgatni, kevergetni, mosogatni még a fagyis cuccokat is...

Szóval, az én fagyigépem néhány használat után a szekrény tetején végezte, nem fogom használni többé!

Viszont a boltokban fantasztikus fagyikat (fagyi-költeményeket!) lehet kapni, ilyeneket soha nem tudnék csinálni a legszuperebb géppel sem! :D

Szoktam vásárolni csokis vagy epres Nesquik Sirupot, ostyarudacskákat (cukordarával, reszelt csokival) és a legolcsóbb jégkrémből is csodafinom fagyikelyheket tudsz csinálni.

Fagyigépet meg ne vásárolj, ha nem akarod kidobni felesleges hülyeségre a pénzed... :-P

2009. jún. 11. 11:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat és a tanácsokat! Nagyon úgy tűnik, hogy akkor a boltban marad, mert akkora helyem nincs, hogy be tudjam tenni a fagyasztóba :( Pedig szívesen csináltam volna fagyit :)
2009. jún. 11. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!