Milyen kaputelefont válasszak, és hogyan kell beszerelni?
Rossz kaputelefonom lecserélném, a ház bejáratánál digitális kijelző van. Az ajtóm melletti csengőt is ezzel szeretném működtetni. A régi készülék leszerelése után 4 darab egyforma vezeték lóg ki a falból.
Milyen készüléket ajánlotok?
Hozzá nem értő személy képes beszerelni egy ilyen telefont?
(8000Ft-ért cserélnék ki a házban, 2500-3000-ért láttam már telefonokat, ezért a különbségért megéri saját magam csinálni)
Az előzőn csak a csengő funkció működött, illetve néha a beengedés. Most festés után úgy döntöttem, lecserélem a matuzsálemet.
Szerinted egy hozzá nem értő ember (én) képes a készülék beszerelésére? (azt tudom, az előző készülékben hova voltak kötve a vezetékek - 4db) Nem igazán szeretnék 5-6000Ft-ot kifizetni egy 15 perces melóért, mikor a készülék maga 3000Ft.
Szia(sztok)
hasonló cipőben járok, festés volt, és a kapucsengő rossz. Ezért cserélni szeretném. Az lenne a kérdésem ,hogy valaki tudja segíteni, milyen érdemes venni, és hogy melyiket is? (annyi fajta van, nem szeretnék mellé nyúlni).
Akinek van ötlete, kérném mailben jelezze nekem a nemethdanielkukacpostafiok.hu címre :) Ezer köszönet érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!