Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem jelenik meg a...

Miért nem jelenik meg a digitális zsinórnélküli telefonom kijelzőjén a pontos idő és a dátum?

Figyelt kérdés
Az ADSL optikai szálra történt cseréje után 01 látható, pedig valójában működik a funkció(ébresztett). Áramtalanítás után nincs 01, de ha beírom a számokat(mert üres?), újfent a 01 látható.
2012. febr. 3. 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ADSL eddig egy routerben végződött, de előtte még leágaztatták róla az analóg telefont. Most a telefon honnan kap jelet?
2012. febr. 5. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá a t-homnál. Gondolom, ők csinálták.
2012. febr. 5. 23:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy napok óta nem jártam itt. Azóta megtaláltam a telefonkészülékről írt füzetecskét. Így jelzi a hívásokat, amihez viszont előfizetés szükségeltetik, ezért nem értem. Most csak arra tudok gondolni, hogy az ACN-tagság(?)- ahová az unokaöcsém léptetett be - híváskijelzéssel jár. Vagy csak az átállás zavart be, de pl.a legutóbbi hívót is megnézhetem. Mindenesetre, már tudom "láttatni" az órát, napot.

Köszönöm szépen a reagálásotokat.

2012. febr. 8. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!