Mi baja lehet a mosógépünknek?
Figyelt kérdés
Van egy pár éves Whirpool mosógépünk (felültöltős).Beállítom a tetszőleges programra,és mostanában a centrifugálási szakasznál megáll,és villog a kis programgombok mellett!Már a vízleeresztési opciója sem működik,mert csak annyit hallunk,hogy morog,de nem csinál semmit,csakúgy mint a centri résznél!Mé lehet a baja? Ez most nagyon nem jön jól,mert mostanában nem vet fel a pénz,hogy újat vehessünk,vagy szerelőt hívjunk!2012. febr. 1. 23:31
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,jó lenne,ha ,,csak'' ennyi problémája lenne,és egyszerűen meg lehetne oldani,pénzkiadás nélkül!Anyukám hazaér éjszaka,és nekiállunk megcsinálni együtt,nehogy probléma legyen.Muszáj ezt kettőnknek,mint minden mást,mert sajnos nincs,aki segítsen,hozzá vagyunk szokva,hogy egymásra vagyunk utalva,és csak egymásra számíthatunk!
2012. febr. 2. 16:23
12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudtam nyugodni,így hát szétszedtem a mosógépet,és igazatok volt,el volt már tömődve!Mostmár nagyon szépen csinál mindent!Hálás vagyok,köszönöm a Kedves válaszolóknak a segítséget!
2012. febr. 2. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!