Indesit mosogatógépem nem mosogat valami szépen, sőt, mi lehet az oka?
Nekem sem volt egyszerű megtanulni a mosogatógép használatát (pedig egyáltalán nem bonyolult).
99%, hogy nem a géppel (és a márkájával) van baj, hanem a mosogatószer adagolásával.
Mit értesz az alatt, hogy nem mosogat szépen? Fehér foltosak maradnak az eszközök, vagy étel-italmaradék is van rajtuk? Amikor végzett a programmal, és kinyitod az ajtót, akkor száll ki forró gőz a gépből?
Először arra gondoltam, hogy nem fűt rendesen, de ha gőz száll fel, akkor ez kizárva. A mosogatás folyamata nem egy nagy ördöngösség, a legtöbb gép hibátlanul megy évekig.
Azt javaslom, hogy keress fel egy szakembert, mert ez így nem normális jelenség. Ennyire nem lenne szabad hanyagnak lennie. :)
A só hiányától, illetve az öblítőszer nem megfelelő adagolásától (ha van benne erre szolgáló kis tartály) maradhatnak csúnyán fehér foltosak az eszközök, de ha a zsírt sem hozza le, akkor ott mindenképp szerelőnek kell látnia. Szerintem hibás.
Bocs, ennyit tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!