Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi az oka ha a mosógépem nem...

Mi az oka ha a mosógépem nem melegíti a vizet és mosás közben meg-megáll?

Figyelt kérdés

Márka Bauknecht, jó kis gép, de már legalább 20 éves. 2 hónapja párom "megpiszkálta", persze szakszerűtlenül (egyáltalán nem ért hozzá), azóta azt csinálja, hogy mosás közben megáll, olyankor rásegítek, szóval egy picit tekerek rajta, aztán elindul. De egy program alatt megáll kb.4-szer leáll.

Nem tudom a vizet mióta nem melegíti, én csak ma vettem észre.

Mi lehet ezeknek az oka?

2012. jan. 18. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát tudom hogy ezzel sajnos nem sokat segítek de két oka van:

1, 20 éve (ezeket a gépeket, még a régieket is max 10 évre tervezték, csoda hogy egyálltalán elindul)

2. Párod hozzá nyúlt úgy hogy nem ért hozzá

Tenni is 2 dolgot tudsz:

1 veszel egy új gépet

2 elviszed szerelőhöz, bár megmondom őszintén sztem kb annyiért fogja megcsinálni (ha egyáltalán megtudja) hogy egy keveset hozzá teszel és megvan egy olcsóbb de új, jó mosógép ára

2012. jan. 18. 19:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Szinte tökéletes állapotban van! Régebben látta szerelő ( nem volt semmi baja, csak a dugattyúnál lévő dugót nem tudtam kicsavarni), azt mondta egyik legjobb gép és ez így is van, most már volt. Jó, lehet túloztam, nincs 20 éves, de 12 biztos. Anno 10 éve használtan vettem Németországban.

És most figyelj, a gépnek eredeti gyári garanciája 8 év! Tehát butaság

ami írsz, hogy 10 évre tervezték, ezt biztosan nem.

Viszont abban is biztos vagyok, hogy a pàrom rontotta el, mert fémpénz ment bele és emiatt jól meg buherálta.

Lehet, csak a szálak szakadtak el, de lehet hűlyeséget beszélek.

Ragaszkodom ehez a géphez, mert nagyon szépen mod, stb.

2012. jan. 18. 20:51
 3/4 A kérdező kommentje:
*mos.
2012. jan. 18. 20:52
 4/4 norberto79 ***** válasza:
Szerlőhöz kéne vinni. Lehet fűtőszál is sőt az szinte biztos, azért is megállhat mert érzékeli hogy még nem elég meleg és vár-vár...Tehát kinyitod és meprobálod forgatni, ha arra megindul akkor még a motorral is lehet gond. De akár az elektronika is lehet.
2012. jan. 18. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!