A kávéfőzőnk 2cm kávé tetejére még fél cm habot főz le (eddig nem tette), vízköves lehet v vmi más?
Figyelt kérdés
köszi a válaszokat!2012. jan. 12. 09:02
1/9 anonim válasza:
Úgy néz ki igen. Szegény alig bírja átpréselni a vizet.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jan. 12. 20:15
3/9 anonim válasza:
Nem lett előtte "l"véletlenül" vízkőoldóval kezelve, mert akkor is igy szokott viselkedni.
4/9 A kérdező kommentje:
nem, még nem volt soha vízkőoldózva.
2012. jan. 13. 13:55
5/9 anonim válasza:
Ugye nem használjátok ilyen állapotban. Meg kell nézni minden "nyílását, hogy nincs-e bevízkövesedve és ha igen ki kell kaparni. Minden szerszám engedélyezett.
6/9 A kérdező kommentje:
na most jön egy hülye szőke nős kérdés, nem lehetne ecetezni? elvileg a vízforralót is lehet...
2012. jan. 13. 15:03
7/9 anonim válasza:
Persze hogy lehet ecetezni!Én mindig azzal vízkőtlenítem.
2 adagot lefőzök úgy hogy 2/3 ecet 1/3 víz, aztán még 3x átfőzöm tiszta vízzel.
Nekem 6 személyes szarvasim van.Ha a tied egy adagos kávéfőző, akkor 4-5 adagnyit főznék ecettel és utána 3x tiszta víz.
8/9 anonim válasza:
Nekem még soha nem jött be, igaz nem is hagytam 24 órát sem a vegyszerbe sem az ecetbe. Ismétlem próbálkoztam, de utána kaparó jött meg egyéb. Természetesen utána nagyon át kell főzni mert a vegyszer beette magát.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, lefőztem ecetes vízzel 4szer, majd sima vízzel 4szer, szépen működik újra! Köszi!!
2012. jan. 14. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!