Akinek van paint zoomja, mivel mossa festés után? Ugyanis én kimostam és elolvadt a müanyag bele, a nitrohigitotol, . Akkor mire is valo? Kár 15000ft buktam rajta, . Hol lehet beperelni öket, erre kéne a segitség
Megpóbálhatsz reklamálni, de nem hiszem hogy sok lesz a sikered.
A használatiban mi van írva?Hogy tisztítsd?Ha az van írva hogy higitóval, akkor nyugodtan reklamálj, ha más akkor viszont a te hibád, mert miért nem a leírtak szerint jártál el?
Amúgy tényleg nem szabad tőlük rendelni.Én most karácsonyra rendeltem egy asztalt tőlük.Nem elég hogy a szálításnál sem úgy jártak el, ahogy ők azt leírják a honlapon de még a termék is hibás volt.
Ha nincs a használati utasításában hogy nem mosható nitrohigítóval, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, meséld el mi történt, kérdezd meg miféle megoldással tudnátok rendezni a helyzetet, mivel te festeni szeretnél, de nem tudsz az elolvadt berendezéssel. Ami azért olvadt el, mert nem tájékoztattak megfelelően, stb.
Gondolom a pénzvisszafizetési dolog sérült terméknél nem működik, de ha más nem megy kérj cserét.
Pereskedni 15000 forintért nem érdemes, ha ők is sárosak, akkor benne lesznek a megegyezésben. Esetleg megemlítheted, hogy esetleg a fogyasztóvédelemhez fordulnál a problémáddal.
Ha le van írva hogy ne használj nitrohigítót, akkor pedig neked kell lenyelni a 15e veszteséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!