Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Most akkor végleg tönkre ment...

Most akkor végleg tönkre ment a mikróm? Vagy mi a baj?

Figyelt kérdés

Az történt hogy délelött mikro takarítás után beraktam azt a kávés csészémet, amit mindig is szoktam és elkezdett szikrázni.Persze gyorsan lekapcsoltam és kivettem.

Akkor még nem láttam mi a baj.

Órákkal később 2 tányér levest gond nélkül megmelegítettem, nem volt semmi baj, nem szikrázott.

Most ismét beraktam az előbbi csészét, megint szikrázott.

Amikor kivettem észre vettem hogy az aljához tapadt egy pici alufólia.Azt levettem gondolván megszüntettem a bajt, vissza raktam a kávét, de az még mindig szikrázott.

Át töltöttem egy másik szintén rendszeresen mikróban használt bögrébe, beraktam és ugyan úgy szikrázott.

De ha már nincs fém miért szikrázik?Vagy akkor a levestől miért nem?

2011. dec. 20. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves a mikród?Nálunk a régi mikró így adta fel szépen lassan ,12 éve szolgált nálunk és utána tönkrement.És azután vettünk egy másikat.A régi gép is a szikrázós dologgal kezdte.
2011. dec. 20. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát nem egy mai darab.

Közben néztem hogy kicsit megégett a csillám lemez, remélem a cserével megoldódik.

jaj de nem kellet ez most karácsony elött. :(

2011. dec. 20. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első vagyok.A mi mikrónkon is lett cserélve a lemez 12 év alatt.De az utolsó hibájánál már egy nagyon drága alkatrész kellett volna aztán úgy döntöttünk hogy veszünk újat.
2011. dec. 20. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
A csillámlemez kb.1000 Ft,háztartási eszközök alkatrészboltjaiban lehet kapni típushoz szabva vagy univerzálisan-akkorára vágod mint a régi.
2011. dec. 22. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!