Honnan lehet rendelni Dyras Duomat alkatrészeket?
2011. nov. 29. 12:38
1/2 anonim válasza:
Esetleg itt, de ne nagyon reménykedj: [link]
2/2 anonim válasza:
Van egy Dyras DuoMat 3in1 MCKR-8700N típusú kávéfőzőm. A gondom az vele, hogy a kávéfőző oldalon lévő vízforraló nem működik. Mivel alkatrészt és szervizet találni a lehetetlen küldetések közé sorolandó feladat lenne, így úgy döntöttem nem őrlöm tovább saját idegrendszerem, és eladásra ajánlom fel a kávéfőzőmet alkatrészenként. Mivel többen is írták, hogy egy-egy alkatrészük hiányzik, így úgy gondoltam segítek rajtuk. Aki szeretne bármilyen alkatrészt, az írjon, és megegyezünk. Szerelési tanácsokkal is tudok segíteni. Nem ez a szakmám, csak kicombosodtam az évek alatt a Dyras kávéfőző körüli problémaelhárításban. - banfia@freemail.hu -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!