Panelhibás automata mosógépet kb. mennyiért javítják?
Figyelt kérdés
Ha egyátalán panelhibás...
Nem indítja el a programot,aztán egy idő után elindul magától..
2011. nov. 25. 11:14
1/5 anonim válasza:
Nekünk tavaly 27 ezerért csinálták. (Indesit)
Illetve először javították a panelt ennyiért, aztán kiderült, hogy úgy sem jó, cserélni kellett. Az új panel 35 ezer lett volna, de ezt nekünk "benyelte" a szerelő egyéb okok miatt.
2/5 A kérdező kommentje:
nekünk is Indesit és kb.15 ezret jósolt a szerelő...
2011. nov. 25. 14:48
3/5 anonim válasza:
ahhhaigen nekem is indesit van utána meg mosott és ha nem kapcsoltam át szivattyuzásra centrifugára öblitésre akkor addig mosostt volna amig el nem romlik ugyanez centrinél és száritásnál úgy derült ki ez a baja reggel elmentem dolgozni elinditottam úgy hogy száritson is és ugy kb 3-4 ora alatt le szokott járni és 6 órát voltam dolgozni vártam nem ált le nagyon forró volt és azóta is így játszadozok 50 percig mosok átkapcsolom centrire utána 10 percig öblítek átkapcsolom centrire utána öblitök öblitővel kapcsolom centrire 10 percre ha száritok akkor 1 max 2 óráig száritok és lekapcsolom na hát kb ilyen a whirlpoolomat eladtam mert mosó száritót akartam hát 25 ezer lenne a javitása nem adok ki rá pénzt inkább igy használom
4/5 norberto79 válasza:
Aztán egy idő után? mennyi idő?
5/5 A kérdező kommentje:
van amikor 2 óra múlva,van amikor fél nap múlva.
2011. nov. 29. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!