Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet a baja a cirkónak?

Mi lehet a baja a cirkónak?

Figyelt kérdés

Ferroli Oasi Domina C24-es kombinált cirkó, a használati melegvíz felfűtése közben mostanában néha leáll, és láng hibát jelez, mint amikor nem kap gázt és nem gyújt be. A fűtéssel nics gond, olyankor sose állt még le.

Nemrég takarítottam ki pont ez miatt, kifújtam az égőfejet is mert tele volt szeméttel. Mindent átnéztem és nem találtam kontakt hibát, se más szemmel látható hibát.

2011. nov. 24. 23:11
 1/2 anonim válasza:
Próbáld meg a használati melegvíz termosztátját, ha erre van módod, kicsit kisebb fokozatra álllítani. A leírt márkát nem ismerem, de nekem segített a saját kombi kazánomnál a hasonló probléma megoldásában.
2011. nov. 30. 18:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem segít a termosztát állítás!

Ilyen hibákat produkál mostanában, ha van itt szakember, örülnék némi segítségnek!

1. A megszokott nagy láng helyett kis lánggal ég, emiatt lassan melegíti a vizet (ez régebben is néha előfordult koszosodás miatt, de most a takarítástól nem szűnt meg). A szerelő szerint vagy a gázszelep, vagy a vezérlőelektronika hibásodott meg. Mivel mind a kettő igen költséges, szeretném a hibát pontosítani, ha egyszerűen javítható, esetleg javítani. A gázszelep típusa VK4105G 1070 3

2. A másik problémát a karbantartás óta észleljük: bár mind a szobai termosztát, mind a kazán nyári üzemmódban van, mégis a kazánon levő fűtés-led időnként folyamatosan villog, majd világít és a fűtés is beindul, hol rövidebb időre (néhány perc)

2012. júl. 16. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!