Segítség vadonatúj mosógép használatában! Akinek hasonlója van! Valaki?
Szerdán vettünk Daewoo DWD-M8051-es mosógépet, és most olvasom a használati útmutatóját, amelyhez lenne egy pár kérdésem.
1) az elöltöltős mosógéphez is simán adhatok mosógélt a dobba, a ruhák közé téve, abban az adagoló kupakocskában igaz? Mert a régi felültöltős mosógépünkhöz csak mosógélt használtam ezért kérdezem.
2) Mivel LCD kijelzője van ennek a modellnek az is igaz, hogy nem kerülhet a kijelzőjére víz? Azért kérdezem, mert nekünk a kádba fog folyni a mosóvíz, mivel az a legközelebb a mosógép számára. Ellenben zuhanyzás közben elkerülhetetlen, hogy a kijelző ne legyen vizes. Azt írja az útmutató, hogy üzemzavar/beázás lehetséges. Gondolom részben igaz, de mennyire kell ezt komolyan vennem? Vagy megpróbálom valamivel óvni - olyan takaró fóliácska nem volt a kijelzőn.
- A tetejére ne pakoljak semmit se azt tudom az előző mosógépeinkből. Nekünk csak felültöltősek voltak ezért értetlenkedek ennyit.
3) A fürdőszobában van egy mini hősugárzó, hogy reggelente - télen, amikor még nincs úgy a fűtés bekapcsolva - meleg legyen... és zuhanyzáskor ugye csak párásodik a levegő. A párás levegő milyen kárt okozhat ennek a mosógépnek? Meg nem baj ha kb 30 centire van a hősugárzó a mosógéptől? Azért kérdezem, mert nekünk iszonyatosan kicsi a fürdőszoba és alig van hely akárminek.
Egyszerre ennyi kérdésem lenne összesen, mert mivel ilyen kényes egy mosógépet vettünk - félek, nehogy elrontsak valamit akár első próbálkozásra is.
Nagyon szépen megköszönöm a válaszokat!!!
1:) mosógél simán!(nekem is el.töltös van és én a ruhákhoz teszem a gélt)
2:) nyugtan mehet rá egy kis viz de azért beáztatni vagy locsolni azt nem kell nyugotan pakolj rá nekem a konyhapultvan a tetején
3:) hősugárzó nem árt neki talán még segiti is!
de a hejedben én kiteném konyhába vagy ha wc tek külön van oda betenni mert az a rengeteg pára nem tesz neki valami jót de ha nincs neki hely akkor kibirja csak lcd kijelzönek nem tesz jót, havonta nézd meg a szüröjét és negyed évente a legmagasabb hőfokon 20% ecet öntsél a dobba a az öblitőtartályba és a mosószer tartályba is és látni fogod a vizkődarabokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!