Hálózati kártya illesztőprogram hiányzik, hogyan tudom feltelepíteni rendesen? Hogyan üzemelhetem be a UPC internetet az új gépemen?
Ha alaplapi integrált a vezérlő, akkor nézd BIOS-ban, hogy engedélyezve van-e.
Egy próbát az is megér, hogy sajátgép-tulajdonságok-hardver-eszközkezelő és ott frissíted a drivert, "megmutatva" a cd-t, mint forrást. /XP-nél műkszik, win7-t még nem használtam/
Béna voltam, de sosem tapasztaltam még ilyet. Legközelebb majd azért is pénzt kér el ha hibát jelentek be.
A pozitív hozzá állás az kicsit hiányzott.
De kösz mindenkinek a segítséget! ;)
Mekkora bunkóság rögtön lebénázni valakit? Te gondolom mindenben marha nagy császár vagy! Ha mindenki mindent tudna, erre a honlapra nem lenne szükség, barom!
qkker!
Win7 alatt nekem is segített, amit írtál, köszönöm!
"Egy próbát az is megér, hogy sajátgép-tulajdonságok-hardver-eszközkezelő és ott frissíted a drivert, "megmutatva" a cd-t, mint forrást. /XP-nél műkszik, win7-t még nem használtam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!