Mondja már meg valaki mire jó az edénymelegítő fiók?!? Ugyanis minden képen tányérok, meg poharak vannak benne. Minek azokat melegíteni?
Meleg tányéron nem hűl olyan gyorsan ki az étel. Én pl lassan eszek. És ha sokat szedek, a vége olyan rossz hidegen. Van, hogy néha megmikrózom. Na ezért. Vagy pl ha forró teát akarok szürcsölgetni, és hideg pohárba öntöm, az már annyit hűt rajta, hogy a vége úgyis langyos lesz addigra.
De az az igazság, hogy ha lenne ilyen melegítőre pénzem, akkor se vennék, lusta lennék használni...
Éttermekbe való. Ott, ha sok adagot porcióznak és visznek ki egyszerre, ott jó, ha e tevékenység közben is melegen van a tányér, vagy a tányér az étellel együtt...
Hát ez akkora hülyeség, hogy kiváncsi lettem és keresgéltem.
......és csatlakozom a 2. válaszolóhoz.......:)
Nekem egy edény hidegentartó jönne jól esetleg. Amikor kiszedem a forró levest, alig várom, hogy kihűljön annyira, hogy ehessem.
Isten ments, hogy pénzt és energiát pazaroljak egy ilyenre.
Ismered azt a szót, hogy kényelem??
Ennyi erővel szinte minden (a kaján kívül bár még az is) felesleges hülyeség.
Lakhatnánk barlangban meg lovagolhatnánk autó helyett. A ló is elvisz oda ahová menni akarsz, vagy gyalog. Csak az autó sokkal kényelmesebb.
Ennyi erővel a Rolls Royce is felesleges hülyeség meg pénzkidobás. Ismét visszaköszön a szó: kényelem. Végül is egy trabant is elvisz oda ahová megyek csak a Rolls sokkal kényelmesebb.
Na én azért nem lakom barlangban mert nincs ilyenem:)
Egyébként a kényelem egy dolog, az edénymelegítő fiók meg a Rolls pedig dicsekvés a pénzeddel.
Ha lenne ennyi pénzem, sem erre költeném, rengeteg más olyan dolog van, ami értelmes, valóban megkönnyíti az életed, és nem mondvacsinált problémákat old meg.
A következő az elektromos fenéktörlő lesz?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!