Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirlpool mosogatógépem a...

Whirlpool mosogatógépem a mosogatotablettát ha vége a mosásnak egybe találom a gépbe. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 11:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mosogatóport oda ahová a tablettát teszed! a mosopor tartóba! ha ez nincs közvetlen a mosótérbe is de akkor ne használj előmosogatást!
2011. szept. 21. 11:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg későn nyílik ki a tablettatartó ajtaja. Dobd be az aljába nyugodtan, én kb. 8 éve így használom.
2011. szept. 23. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha csak "alkalmanként" jelentkezik a tünet akkor a köv. játszódik le:

A mosogató program közben a megfelelő időben nyílna a mosogatószer adagoló ajtó. De egy nagyobb edény vagy fedő miatt nem tud teljesen kinyílni, résnyire nyílik csak ki. A program közben a felspriccenő víz éri ugyan a tablettát de nem oldódik fel megfelelően. Amikor Te a program lejártakor kinyitod az ajtót még hallhatod is, hogy nyitás közben pattan fel teljesen az ajtócska és a tabletta ekkor hullik a gép aljába. A figyelmetlen felhasználó csak azt láthatja, hogy a tabletta adagolásra került ugyan de nem oldódott fel és természetesen ennek következtében nem megfelelő a mosogatás minősége sem. Remélem segítettem!

2011. szept. 24. 07:58
 14/17 anonim válasza:
Szia! Nekem akkor csinálja ezt a gép, ha arra az oldalra, ahol az adagoló van, nagy edényt, vagy nagy tányért rakok, vagy mikor már ráfér egy nagymosás.Lehet kapni a Lidl-ben mosogatógép tisztiítót, w5 kék doboza van.Azt be kell rakni az üres gépbe, és menetni a legmagasabb hőfokon.Nagyon bevált nekem, és akcióba 600 ft szokott lenni a 2 adag.Na utána nem szokott maradni tablatta...
2011. szept. 25. 10:22
 15/17 anonim válasza:

"Kicsit értetlenül irtam.Ha vége a mosogatásnak,egybe van a gépbe,és ez nem az első eset.Pedig berakom rendesen a tartójába."

Egyben van a gépben. Na nem számít. Amúgy tedd bele a gép aljára, onnan is fel tudja oldani, sőt, talán még jobban is fog dogozni. Mi így szoktuk, és teljesen jól működik.

2011. szept. 27. 20:49
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2011. szept. 28. 10:09
 17/17 anonim válasza:
Velem is előfordult.Arra ügyelek, hogy ne akadhasson fel az edényre.Menet közben megnéztem és ott csücsült a fazék tetején.
2011. szept. 28. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!