Top Shop termékeiről mik a tapasztalataitok? Főleg az intelligent Floor Vac Robotporszívó és a Paint Zoom érdekel, de BÁRMI jöhet ;)
top shop rohadt nagy átbaszás!!!
vetünk ilyen fésülös hajvágó izét és semmit nem vágot! egy kalap foss volt! csak kidobott pénz volt! és még drága is volt! :P
oké, köszi XD
Sajnos, én is attól tartottam, hogy vackok a termékek :(
Nem tudom hogy jókor írok még, a kiemeltben láttam a kérdést!
Én Faternak vettem egy Earzoom-ot, illetve kettőt, mert kettesével adják. A csomagból kibontva nem kell szakértő szemekkel rendelkezőnek lenni hogy lássad, hitvány kínai szar! A műanyagok kb. harmadik generációs minőségűek lehetnek, és sorjásak az öntésnél a szélei. Messze sem nyújtja azt a teljesítményt mint amit a reklámban ígérnek! Mivel az egyik már megadta magát (lehet hogy ezért küldtek kettőt?), bátorkodtam szétszedni. Hát na! Az 1965-ben készült BRG orsósmagnóban komolyabb forrasztásokat találtam mint ebben!
Üdv.
Mivel kiemelt kérdés volt, jókor írtál.
Érdekelt további vélemény, vmi másról, úgyhogy tényleg nagyon hasznos válasz volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!