Robotgéppel gyorsabban, szebben lehet szeletelni, mint kézzel? Előkészítési időt is beleszámítva.
Nagyon szeretnék egy robotgépet. Főleg zöldségek aprítására, szeletelésére használnám. Vagyis nem dagasztásra, keverésre. De megéri-e? Tényleg gyorsabb, precízebb lesz-e amit csinál, mint ha magam vagdosnám fel?
Attól tartok, hogy a zöldségek előkészítésével (pl. hogy kisebb darabokra vágjam, mielőtt beetetem a robotgéppel) ugyanannyi idő elmehet, mintha magam csinálnám az egészet és akkor még nem vettem bele, a robotgép macerás elmosogatását.
Akinek van robotgépe, kérem ossza meg velem a tapasztalatait!
Igazából teljesen jól gondolod.
Valóban gyorsabban lehet mindenféle eszközzel (pl robotgéppel) darabolni, de a vele járó macerával már ugyanott vagy.
A legjobban akkor jársz, ha megtanulsz úgy darabolni, ahogy a szakácsok is.
Egy vágódeszka, egy éles kés és pillanatok alatt kész vagy mindennel.
Én is vettem már egy két csodakütyüt, de nagyon ritkán használom...
Köszi a választ! Na igen, pont ettől tartottam. A kézi gyalukkal is némileg ez a helyzet. Amíg összerakod és ügyeskedsz vele, hogy le ne vágd az ujjadat, már rég megcsináltad volna "hagyományos" módon.
Pedig maga a szeletelési folyamat olyan jól mutat a tévében, csak ott nem mutatják a többi macerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!