340W szívóteljesítmény már jó?
Figyelt kérdés
Porszívót kell vennünk.Olvastam hogy a szívóteljesítmény a lényeg,hogy 350W alatt ne legyen.Kinézem egyet,Elektrolux porszívó,2000W,340W szívóteljesítménnyel.Ez megfelel?2011. aug. 17. 10:29
1/5 anonim válasza:
hát nem venném meg. Mert én már jártam így. és nem akart szívni. Most egy ssmungom sc-5225 1600 W 400W szívóteljesítmény. mindent felszív 12.000 ft volt
2/5 anonim válasza:
340 W. nem rossz, de nem is a legjobb. :) Én tudom ajánlani az ETA porszívóit. ETA 7468 porszívó, 450 W. szívóteljesítménnyel. Tapasztalatból tudom, hogy bitang ereje van. :) Van porzsák nélküli változatban is, ETA 7469-es típusszámmal. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Várnék még tanácsokat!
2011. aug. 18. 18:50
4/5 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mindig azt kell nézni, mire akarom használni a gépet? Ha a lakásban nagy a jövés-menés,sok sarat hordanak be, durva rongyszőnyegeim vannak, sokat takarítok. Vagy ketten vagyunk a kisbabámmal, ő nem csinál koszt, én is vigyázok, stb. Persze vehetsz olyant is, ami azonnal kettétépi az összes szőnyeget. És akkor csak a parkettet kel összeszedni. Tehát fogalmazd meg magadnak a célt. És ahhoz vegyél eszközt. Az erősebb porszívó drágább is, és több áramot zabál, mint amit kellene.
5/5 A kérdező kommentje:
Két szobás lakótelepi lakás,parketta+szőnyegek,és van két kiállatunk is,akik sokszor vedlenek.
2011. aug. 20. 01:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!