Mi a véleményetek? Ilyen hangja kell, hogy legyen egy új hűtőnek?
A felvétel azért annyira hosszú mert valahogy el kell csípni a furcsa hangokat. Még 3 napon belül vagyok, hogy kicseréljék. Kijönnek majd a szakszervizesek is és ha azt mondják ez a hang természetes és nem lehet vele mit kezdeni akkor a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni.
Nem tudom milyen hangosan csinálja, de például bizonyos típusú Samsung hűtőknek van ilyen nyöszörgő hangja, valaki tehénbőgéshez hasonlítja.
Nem tudom milyen hűtőd van, de ha pont Samsung, akkor ezzel nem fognak tudni mit csinálni, mert bizonyos típusok mind ilyenek. A jó hír, hogy lehet semmi baja a hűtődnek, a rossz hír lehet hozzá kell szoknod, mert muszály lesz.
Pont Samsung...
Amikor kérdeztem a hölgyeményt milyen hangos akkor elfelejtette közölni, hogy ilyen rejtett hangok is vannak benne.
Nem vagyok hajlandó elfogadni ezt a hűtőt, már csak azért sem mert nem csak idegesít a hangja de annyira hangos és annyira zavaró, hogy nem lehet tőle aludni pedig nem egy térben alszunk a hűtővel.
3 napon belül szóltam az üzletnek, illetve a szakszerviznek is. Több ismerősöm is azt mondta valószínüleg kompresszor hiba.
Ezt nem lehet elviselni alvás közben....
Az euro..s honlapján fel van tüntetve a pénzvisszafizetési garancia amennyiben nem vagyok megelégedve a termékükkel és 8 napon belül ezt jelzem, nos én már a 2. napon jeleztem de azt mondták várjam meg a szerelőket, lehet ezt nem kellett volna.
Semmikép sem vagyok hajlandó ezt elfogadni ugyanis hangosabb mint egy 15 éves hűtő. Ha kell a fogyasztóvédelemig meg sem állok.
Igen, próbáltam már. HIába mozgatom bárhova....
Hallatszódik, hogy ezt a kompresszor csinálja.
Pedig hidd el ez valóban egy hűtő hangja....ezért is idegesít annyira, egyszerűen már nem bírom elviselni, már ott tartok, hogy szétverem az egészet komolyan mondom.
Holnap reggel hívni fogom a boltot és követelem, hogy cseréljék ki, adjanak egy másikat, ez elviselhetetlen, erre fekszünk, erre kelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!