Milyen a Packard Bell F4081-RB-113HG laptop?
Figyelt kérdés
Megéri meg venni? Linket tudtok?2011. aug. 4. 19:38
2/7 anonim válasza:
Nekem ugyan ilyenem van, nagyon klassz laptop, beépített webkamos, mikrofonos, 3 GB-os a memóriája, szóval nekem bejött =) Imádom nagyon =) Megéri megvenni
3/7 anonim válasza:
hát ha az első linkjét nézzük, akkor nekem a compaq presario-mban ugyanezek a cuccok vannak benne(proci, videókártya ugyanaz) viszont ami az ottani árakat illeti, az elég durva, hogy alap 2giga ramhoz ha plusz 2 giga kéne, akkor az 12500 felár...5500ért lehet venni bármelyik számtech boltban. nekem 4 giga ram van benne, win7 home premiummal, 106ezer volt.
4/7 anonim válasza:
nekem ez van, packard bell easy note tk, vagyis ugyan ez, én szeretem, akárki akármit is mondd! Nagy a képernyője is, 15,6"-es, vagyis a laptophoz képest nagy, windows 7-es és am súlyra se nehéz, mint a dell laptopok ;)
De amúgy ha használt akkor lehet nem éri meg... újonnan 100 ezer egy ilyen, a legolcsóbb helyeken, de amúgy meg 150-180 ezer között mozog az ára.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Most a tescoban akciös 89 ért van!! :)
2011. aug. 5. 13:37
6/7 anonim válasza:
Na az jó =) De vedd meg, állt jó egy gép =)
Én anno 150 ezerért vettem...
7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi a segítséget!:-)
2011. aug. 6. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!