Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A dvd rom meghajtóból eltávoli...

A dvd rom meghajtóból eltávolitottam a védőburkot. és ahogy bekapcsolt a lézer belenéztem, ésmost szédülök és fáj a fejem alig látok mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mért is kell belenézni a lézerbe ? Gondolhattad volna, hogy nem véletlen vannak olyan jelzések még a kis mutogató oér 10mWos lézeren is, hogy szemre célozni tilos.
2011. júl. 23. 20:05
 2/14 A kérdező kommentje:
darálta a cd-t és nem ment.. és szétszedtem... burok nálkül inditottam és belenéztem :S mit tegyek?..:S szédülök és hányingerem van
2011. júl. 23. 20:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Valószínüleg meg fogsz vakulni.

Most már nincs mit tenni, szerintem ugorj el fehér botért meg sötét szemüvegért, amíg látsz kicsit.

2011. júl. 23. 20:11
 4/14 A kérdező kommentje:
marha vicces ember, tudtommal ez a blog van mi azért van hogy segitsetek...
2011. júl. 23. 20:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Egy DVD íróban 250 mW-os lézer van és már az 50-estől is meg lehet vakulni egy pillanat alatt.

De valószínűleg olvasáskor kisebb teljesítményen megy, meg nem hiszem, hogy pont belenéztél, csak megtörtént a fénye és úgy...

Amúgy ha nem kamu az egész, akkor menj el orvoshoz, ennyire egyszerű.

2011. júl. 23. 20:15
 6/14 A kérdező kommentje:

nem közvetlenül belenéztem olyan 45cm re voltam tőle láttam ahogy a cd-t is átvilágitja..átütött a cd-n a lézer..

nem teljesen függőlegesen néztem bele de azonnal elkapot a hányinger még most is szédülök

2011. júl. 23. 20:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Van orvosi ügyelet. Felhívod őket és elmondod a gondodat. Ha szerencsés vagy és egy rendes dokit fogsz ki, megmondja, mire számíts, mit tegyél.
2011. júl. 23. 23:56
 8/14 anonim ***** válasza:
váz nélkül amúgy hogy tetted be ? és milyen ipari dvd olvasó az aminek a lézere átvilágítja a lemezt ?! -.-
2011. júl. 24. 01:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Hívj orvost!
2011. júl. 24. 02:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem mindenki vette be,csak hogy tudd.........
2011. júl. 24. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!