Mik a tapasztalatok orion léghűtővel kapcsolatban? Vagy bármilyen más léghűtővel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Panel legfölső szintjén lakunk, lapostetős, és szinte elviselhetetlenül meleg van. 29-30 fok! Lehetetlenség itt bármit is csinálni. Megérné egy léghűtőre beruházni? Ventilátornak nem sok értelmét látom, klímára nem adunk, mert albérlet. Mennyire fúj ezeknek a ventilátora? Hűt legalább 4-5 fokot? Vagy sokat várok tőle?2011. júl. 10. 07:56
1/12 anonim válasza:
Igazság az hogy addig ad hideget ameddig jéghideg víz,vagy konkrétan jég van benne.Elviselhetőbbé teszi a környezetet,de csak akkor ha kissebb szoba van kihűtve vele.A hatásfoka akkor jó,ha sűrűbben van cserélgetve a víz,ellenben a 4-5fokra nincs garancia,ez emberfüggő.
2/12 A kérdező kommentje:
Egy 20-22m2-es szobáról van szó. Huzatot sajnos nincs módunkban csinálni, és természetesen jégaksis lenne.
2011. júl. 10. 09:42
3/12 anonim válasza:
Annyira elég,csak állandóan legyen zárva minden.
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, mi is klímát vennénk, de mint mondtam, albérletben vagyunk itt és inkább valami mobil megoldásban gondolkozunk, ami olcsó is :)
2011. júl. 10. 14:00
6/12 anonim válasza:
Lehet kapni szárazjeget. Azt tegyétek bele. [link]
7/12 anonim válasza:
"Köszi, mi is klímát vennénk, de mint mondtam, albérletben vagyunk itt és inkább valami mobil megoldásban gondolkozunk, ami olcsó is :)"
1. Ez klíma.
2. Olcsó.
3. Mobil.
4. Ráadásul hűt is.
8/12 anonim válasza:
Tegnap vettem egy Orion típusú léghűtőt,de megbántam! Semmit nem ér,ugyan az,mint egy ventilátor! Ne vegyél!
9/12 A kérdező kommentje:
Kalap kaki!
Tavaly végül megvettük, de vissza is vittük! Ventillátor többet ért!
2012. aug. 23. 14:54
10/12 anonim válasza:
Jó hogy írtátok, az Auchan-ban hirdetik, de így én sem veszek! Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!