Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van olyan automata mosógép...

Van olyan automata mosógép amit be lehet állítani h pl csak 15percet mosson?

Figyelt kérdés

Nekünk még régi hagyományos,keverőtárcsás mosógépünk van és nagyon szeretjük mert neki állunk mosni és ha sok ruha van akkor is elég gyorsan ki lehet vele mosni,még hallom ismerősöktől és egyéb helyeken h automatát beindítja,fél nap múlva is még mossa azt az egy adag rucit.van olyan amin van olyan program h csak 10-15percet mosson?

szeretnénk modernebbet de csak ha létezik ilyen mert lehet h az automata kényelmesebb de a keverőtárcsással hamarabb végzünk.köszi

2011. júl. 6. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy van, ezeket úgy hívják,hogy rövid program. Az enyém 30 fokon 30 percig mos, kevésbé szennyezett ruháknak jó. A foltok igazából a hosszabb programon jönnek ki rendesen.
2011. júl. 6. 14:29
 2/9 anonim válasza:
igen, az enyémen van egy 15 perces program, de az csak egy frissítőprogram, a foltokat nem szedi ki. szinte alig kell bele mosópor, mert inkább csak az illat a lényeg :)
2011. júl. 6. 14:30
 3/9 A kérdező kommentje:
ÉRTEM.KB MILYEN ÁRBAN LEHET VENNI ILYEN MOSÓGÉPET AMIBEN VAN ILYEN PROGRAM?
2011. júl. 6. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Enyém Samsung 100e volt, 1,5 éve kb.
2011. júl. 6. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem a whirlpoolom van van rajta 15 perces mosás is!!! 80 ezerér kapsz már.
2011. júl. 6. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:

De amúgy meg az is hülyeség hogy fél nap, jó gondolom te is túloztál.

Általában egy normál program mindenféle extrák (előmosás, intenzív öblítés, kímélés stb) nélkül egy óra alatt lemegy.Valamelyik gépnél 50 perc van amelyiknél 60 perc.

De ha belegondolsz, akkor az automata mosógépnél csak annyit kell jelen lenned míg be meg kipakolsz.Azért a keverőtárcsásnál meg még kell külön öblíteni, meg centrizni.

Azért szerintem nem mindegy hogy az alatt az idő alatt míg most kiöblíted meg kicentrized a ruhákat pont elmosogatsz vagy kiporszívózol vagy épp megnézel valamit a tv-ben, míg a gép megcsinál mindent :) Sok időt lehet vele spórolni.

2011. júl. 6. 22:46
 7/9 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI VÁLASZOKAT,HÁT NEKEM ILYEN SZEMPONTBÓL SOKKAL JOBBAN TETSZIK A KEVERŐS VALAMI MIATT DE SZERETNÉNK MI IS KICSIT "MODERNIZÁLÓDNI":-)
2011. júl. 7. 07:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon jó a rövidprogram tavaszi~~őszi(vagy fordítva)átállásnál,főleg ahol 3 gyerek is van(nálunk).

Nekünk is 30perc/30fok van.

Privileg slimline4412-2éve 63ezer volt.

2011. júl. 7. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
jaj a wörpulon van napi 1 órás azon 60 fokig mos azon a progin én általában 40 re teszem és tök szépen kimossa még a retkes olajos munkásuhákat is és nem koptatja ki mit a keverőtárcsás!
2011. júl. 7. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!