A teljesen integrálható (beépíthető) mosogatógépet hogy állítod le ment közben?
Szia!
Legtöbbször egyszerűen ki kell csak nyitni menet közben, a miénk is ilyen.
Az automata észleli az ajtó nyitódását, leállítja a programot. Egyes tipusok újrakezdik a mosási ciklust, mások (a miénk is) ott folytatják, ahol abbahagyták. Védelem mindegyikben van.
Milyen márka a mosogatógép? Ha van pontos típus, meg lehetne keresni a neten a használati útmutatóját,hogy mit ír erről.
kerestem mar :((( electrolux
igazabol gyerek miatt lett igy is full beepitett amit kineztunk,de ez rossz hir,hogy a gyerek is csak ugy ki tudja nyitni menetkozben :((
Szia!
Itt próbáltad már keresni a használati útmutatóját?
Írd be a terméknevet, termékkódot, szerintem bent lesz.
Egy ki nyugtatás:
Nekem is van mosogatógépem, és mellette két gyerek. az egyik 4 éves, a másik 1 éves.
Az egy éves még gyenge, hogy kinyissa, a négy éves meg már meg van tanítva arra, hogy működő gépekhez nincs nyúlkálás.....
Nálunk az a baj, hogy a kezelőgombok szabadon vannak, a kisebbik gyerek ki rendszeresen kirohan a konyhába, egy gomb megnyomás, visszafutás....... és beállítja a 2,5 órás mosási ciklust 70 fokon..... :-(
A ti gépetek ideális gyerek mellé :-)
-gomb nem látszik,nincs elnyomogatási lehetőség :-)
-a gyerek nem is tudja könnyen kinyitni, :-)
-ha kinyitódik, becsukódás után megy a programja tovább.:-)
Egyébként azért találtak így ki, hogy menet közben is lehessen az elfelejtett evőeszközöket bepakolni a gépbe....
Remélem, megnyugtattunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!