Plaza tv-ét mivel kell tisztítani?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 16:46
2/9 anonim válasza:
takarító vagy egy plázában? Kérdezz meg egy tapasztalt kolegát. Ha nem akkor meg nem mindegy hogy takarítanak ott?
3/9 anonim válasza:
ugyan már! Senki sem gondol arra, hogy lehet el akarják lopni? Lehet be akarja majd tuszkolni a pólója alá, és már most azon elkezdett kattogni, hogy mivel fogja tisztítani?! :)
Én megsúgom: ütve fúróval XD
Lefekteted a padlóra és ráereszted a célszerszámot, és utána a gondod meg lesz oldva! :)
5/9 anonim válasza:
Ugye, a kérdés valójában így szólt volna: " Plazma tv-t mivel kell tisztítani? "
6/9 A kérdező kommentje:
PUFFF most nézem, igazatok van srácok elírtam bocsi..
szokásomhoz híven...
Plazma tv-t hogyan kell tisztítani?
És bocsi :D
2011. jún. 23. 08:54
7/9 anonim válasza:
Attól, hogy plazma attól még üvegből van a képernyő....
Kikapcsolt állapotban portörlés majd enyhén vizes ruha... oszt jó napot....
8/9 A kérdező kommentje:
értem köszi , mert az anyám keffével kezdte el, én is ezt mondtam neki, azt mondta hogy nézzem meg a neten.
2011. jún. 23. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!