Mosogatógépet, milyet? Rengeteg mosogatnivalóm van minden nap?
Figyelt kérdés
4 gyerek 2 felnőtt.
Milyet válasszak ami a mi igényeinknek legmegfelelőbb?
2011. jún. 21. 12:11
1/9 anonim válasza:
Majdnem mindegy, mosogatógépeknél nincs olyan különbség, mint a mosógépeknél. Nekünk AEG típua van, de fórumokban nagyon dícsérik a Bosch típust, és olcsóbb mint az AEG. A lényeg hogy a nagyobbat vedd meg mindenképpen (12 személyest) és szerintem e legolcsóbbat, mert a sok program csak vakítás, úgyis szinte csak 1-2 programot használ az ember. Tehát javaslom a legolcsóbb 12 személyes Bosch-t.
(A mi családunk 3 felnőttből és három gyermekből áll.)
2/9 anonim válasza:
12 teritékeset Bosch ,siemens, whirlpool, aeg, hotpoint aristont én ezekkel dolgoztam már a családba ezek a márkák fordulnak elő az enyém a whirlpool és telljesen jól szépen dolgozik de ez a többiről is elmondható!!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. jún. 22. 11:11
4/9 anonim válasza:
Candy-ban létezik 15 terítékes is, egy hasonló kérdésre válaszolva mutatta be egy fórumtárs.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos én annyira béna vagyok a mosogatógépekhez.
Mennyi mosogatnivaló fér el a 15 terítékesbe kb.
Köszönöm a válaszokat.
2011. jún. 23. 20:30
7/9 anonim válasza:
Szerintem amiatt lehet praktikusabb, mint a 12-es, hogy szélesebb, jobban el lehet benne helyezni a nagyobb lábasokat, fazekakat. A 12 terítékesbe is rengeteg belefér, pláne ha már megtanulja az ember lánya ügyesen bepakolni. Mi ketten vagyunk, általában minden másnap megy a gép, tányérok, poharak, csészék, fazék, lábas stb.
8/9 anonim válasza:
hotpoint aristonba van 14 teritékes is és jo gép is!!!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget!
2011. jún. 24. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!