Mi történt a bojleremmel? Ötletek?
2 éve gond nélkül használtam, tegnap leeresztettem a vizet majd újra feltöltöttem.Innentől fogva eszméletlen zavaróan zúg-csörög a biztonsági szelep mikor tölti a vizet és úgy veszem észre megszűnt a melegítéskori csepegés is rajta.
Kihangsúlyoznám hogy nem nyúltam a szelephez, az ugyan olyan állapotban van mint eddig bármikor.
A szelep az eredeti magyar hajdúhoz gyártott modell nem külföldi gagyi.Aki tapasztalt már ilyet hogy oldotta meg?
1.Mikor lebontottam a beömlő csövet nem jött vissza víz csak ha megnyomtam a visszacsapó szelep tányérját, hisz ez pont azért van hogy ne engedje visszirányba a vizet, nem értem mire gondolhattál ezen kívül?
2.Nem rég lett vízkőtelenítve, egész pontosan pont most történt azért engedtem le a vizet.
Van még valakinek használható ötlet?
Mert eddig sajnos én sem jöttem rá mi lehet a baja de már nagyon idegesítő hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!