Mitől büdösek a mosott ruhák, miután kiveszem őket a mosógépből?
Figyelt kérdés
A problémám nem egyedüli, sok ismerősöm erre panaszkodik. Ariel géllel mosok, Lenor vagy Silan öblítőt használok. Nem tömöm meg a mosógépet. Rendszeresen takarítom, hol ecettel, hol sütőporral, hol hypo-val átmosatom. Használat után nyitva hagyom az ajtaját, hogy szellőzzön. Alig egy éves a gépem, de az előző géppel is előfordult. Van, amikor isteni illatos a ruha, amikor kiveszem, de legtöbbször annyira büdös, hogy undorító. Mi a fenét lehetne vele csinálni?2011. jún. 3. 21:36
1/6 anonim válasza:
nem hagyod túl sokáig benne a ruhát, és az megbüdösödik?
2/6 anonim válasza:
Ha végzett a gép egyből kiveszed a ruhákat, vagy bent felejted?
3/6 anonim válasza:
jajj énnekem is és erről én tehetek mert elmentünk nyaralni 3 hétre és mostam felültöltős whirlpoolom van kb 5-6 éves és kikapcsoltam ki akartam teregetni és csöngött a telefon elfelejtettem kikapcsolva becsukva volt elfelejtettem pedig mielőtt elmentünk kitakarítottam és nem jutott eszembe hogy mostam hazajöttünk akkor még nem mostam mert ahol nyaralunk volt mosógép és itthon
4/6 anonim válasza:
mire megtelt a szennyestartó még 1 hét eltelt és kinyitottam azt a büdöst ami benne volt átmostam már mindennel beleült a szag az egészbe és benyomtam 90 fokba mosóporral meg domestossal és már enyhe a szag de még néha érzem
5/6 anonim válasza:
A víz a csapból nem büdös? A melegítése jól van? Szerintem az ecetet hanyagold.
6/6 D.O.81 válasza:
Szivattyút, szűrőt pucold ki. Ha van fali szennyvíz csatlakozásotok, akkor azt is ki kell pucolni.
Sok sikert a feltáráshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!