Ennek meg mi a baja?
Figyelt kérdés
Na az a helyzet nekem 2 ő mosógépem van van ey whirlpool ami nagyon szép tiszta nem is nagyon használok mert a ház építésénél lett csinálva egy mosókonyha szerőség a ház alatti szuterinos izéban a whirlpool az emeleti fürdőbe van mert ami lent van azt ha felhoznám égés lenne mert mindenm tök szép és új na de ami a pincébe van az felültöltős és úgy használom , hogy mindíg összegyőjtök egy csomó ruhát és jól telenyomom vele majd beöntöm öblítővel meg mosóporral és így sokat spórolok annak a gépnek meg igy is ugy is mind 1 mert rozsdás az oldala meg a teteje és régi nem esztétikus( nem energomat annál magasabb és nem ugrál azt csinálja velem hogy egy év mire elindul és 2 órát mos bár mindig is annyit mosott valamikor elindul valamikor nem akar és olyankor jól megrugdosom és elindul csak az a helyzet hogy a hétvégén annyira kellett már rugdosnom hogy beletörött az elejébe a tűsarkúm na de elindult arra lennék kíváncsi hogy miért nem indul el???2011. máj. 3. 22:13
1/8 anonim válasza:
Az nem semmi!! ezek szerint nem csk én vagyok defektes nekemis 2 ő mosógépem van és az eggyik a lentifürdőbe a másik nálunk szintén a pincébe a fentibe nekeem is digitális kijelzős whirlpoolom van szoktam használni kényesebb daraboknál értsd havi 1x amugy ha nem mosok vele utána lefuttatok egy öblítést 2 napig nyitva van és lecsukom mert nekem is szép a házam és ezt még féltem meg szép is meg ha vendégek vannak és mosnom kell akkor használom persze ezt nem tömöm agyon ami lent van nekem az egy philips-Whirlpool az előző tulaj hygyta itt mondván hogy a mosókonyhához tartozik mondom ok szerencsére van sok ruhánk így nem sűrgős annyira mosni na de ez minden nap megy szinte mindennap beleöntök egy szennyestartónyi ruhát jól megtaposom hadmennyen már 2 éve azt használom bírja a strapát és megöntöm a tartályát mosóporral meg öblítővel és had mennyen jó hosszú programon és szép tisztára kimos és így tényleg lehet spórolni de ha valakinek nincs olyan mosógépe amit erre a célra befog és nem sajnál az ne tegye mert könnyen ráfázhat !!!az uj whirlpoolomat énis csak,függönyökhöz kényes dolgokhoz valmint néha ruhákhoz használom mert vigyázok rá na de ami lent van nem szép már és nem is a legjobb azért fogtam be erre!!!
2/8 A kérdező kommentje:
jó! nálam is azért maradt itt mert az előző gazdája itt hagyta de én próbáltma eztétikussá tenni meg a többi de sok pénzembe került volna és így azt gondolom erre a célra tökéletes a mosókonyhában ott más ugy sem látja csak én! A barátnőm azzal cseszegetett hogy el törik benne valmi tengely hát itenem , mit csináljak vele? jón minek szabaduljak meg tőle? majd ha elromlik csak azért érdekelne hogy mért induli lyen nehezen
2011. máj. 3. 22:41
3/8 anonim válasza:
Ha nem túl régi, akkor előfordulhat hogy érzékel egy bizonyos súlyt, és afelett nem akar elindulni.
Próbáltad esetleg kevesebb ruhával?
4/8 A kérdező kommentje:
Á ezt már próbáltam nem indul úgy sem ez ár régi csupa rozsda az egész amugy meg a hangja viszont tök jó mosásnál centrifugáláskor eléggé fura a hangja olyan mint a régi hajdú forgótárcsásé mikor mos amugy a centrire mindíg 2x kell visszacsavarni csak akkor centrizi ki jól.. meg ez a gép meg lett már barmolvam mert látszik a csavarjain meg mindenén az előző gazdája vágta szarrá és mikor felfedeztem ezt a gépet lent benne volt egy adag mosnivaló és még csak ki sem volt teregetve és kikapcsolva sem össze volt büdödödve én kitakarítottam és most erre a célra használom.. De ezt a gépet sokba kerülne felpofozni mert tulajdonképpen egybe van de mégse olyan szétbarmolt belül szép kívül ronda és az eleje is be van horpadva és én ugy vagyok vele hogy ennek már mind 1 na de az szép lenne ha egyszer nem lennék itthon és leégne ezért inkább mindíg ki is húzom ja és a programkapcsolója is olyan hogy még eligazodni sem lehet rajta ...
2011. máj. 3. 23:01
5/8 D.O.81 válasza:
Üdv!
Az orosz módszert kézzel szokták végezni és nem lábbal.
Másrészt meg megérdemled, hogy eltört a cipőd, ha képtelen vagy felfogni bizonyos előjeleket.
Harmadrészt meg a gépben érintkezési hiba van, ami nem nagy teljesítményt kapcsoló eszközt érint, mert más esetben már füstjelekkel kommunikált volna a gép.
Na további szép napot!
6/8 A kérdező kommentje:
xD Ma megint kapott mosnivalót elég volt 1x megrugdalni és elindult ...
2011. máj. 5. 13:09
7/8 anonim válasza:
Látom ideje lenne beszerezned egy 10 kilós samu kalapácsot, különben nem csak a sarkad, hanem a fogad is beletörik. Amúgy mindig ki kell húzni a dugaszoló aljzatból a villásdugót, ha elmész otthonról, még a vadi újat is.Egy gépet soha SOHA ne hagyd magára üzem közben.
8/8 A kérdező kommentje:
utolsó ez jó!! a pont jár
2011. máj. 8. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!