Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Aki használ Actyfryt, hány...

Aki használ Actyfryt, hány főre tud benne főzni?

Figyelt kérdés

Az én tapasztalatom az, hogy 2 nagy adag fér bele, max. három szűk.

Ki mit szokott sütni benne?

2011. ápr. 30. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
én egy marhaságnak tartom ezt a fritőzt énekem 2 adag sültkrumpli de eladom ezta hülyeséget
2011. máj. 1. 23:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Ugyan nem ezt kérdeztem, de sajnálom, hogy neked nem jött be. Én nagyon szeretem. Elsősorban azért, mert nem kell kidobnom egy csomó olajat, nincs olajszag az egész lakásban, könnyű használni és tisztítani, nem kell mellette állni és kavargatni, míg fő a kaja (tudok közben mást csinálni) - és nem utolsó sorban szerintem nagyon finom, amit készítek benne. A férjem is szereti, és örül neki, hogy tudunk olívaolajat használni (mert csak 1 kanál kell bele - ha több kéne, nem lehetne megfizetni).
2011. máj. 2. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:
igen értem csak az ára kicsit hülyeség volt én is szeretem de csk 2 adag fő benne meg a rántotthús finomabb a másikban de ezt 20 ért eladom
2011. máj. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!