Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A dolce gusto kávéfőzőbe...

A dolce gusto kávéfőzőbe bármilyen kv kapszula jó?

Figyelt kérdés
A különböző márkájú kv kapszulák mérete standard (pl. nescafe, lavazza, jakobs, stb.)? vagy más-más kapszulás kv-gépbe más-más típusú kapszula való?
2011. ápr. 26. 15:54
 1/2 anonim válasza:

Elvileg minden kávégépbe más kapszula való, de én is kíváncsi lennék rá hogy a Dolce gustoba esetleg más márkát is bele lehet-e illeszteni, ha nem is tökéletesen, de úgy hogy működjön, mert nekem is ilyen van és borzasztóan drága bele a kapszula!

Én is várom s választ rá, hogy valaki próbált-e már bele más kapszulát, sikerült-e?

2011. ápr. 28. 22:17
 2/2 anonim válasza:
Mi mindig dolce gusto-t rakunk bele, de azt tudom ajánlani, hogy ha budapestiek vagytok, az ázsia centerben 1200ft-ért lehet kapni, néha 1100ért kávét, elég sok fajtát, mi ott szoktuk venni, mert boltban 1600
2011. jún. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!