Eldugult a mosogatógépem. Mit tegyek?
Mosogass kézzel.
Sok-sok millió nő kibírja a világon.
van bent egy szűrő (valószinüleg) amit gyakran szoktál tisztítani. azt ki kell tisztítani megint. és a sótartályt is töltsd fel az előírt fajta sóval (persze szoktad).
öööö ....
akkor nemtudom.
Azt olvastam elgurult a mosógatóépem...Mit tegyek?Jujj
Amúgy hívj szakembert ne nyúlj bele,hozzá,mert úgy jársz mint én mikor villanyszerelőnek képzeltem magam...
Köszi ezeket az értelmes válaszokat. Kivétel az utolsó. Ez tetszik :D
Nem nyúlok bele, nem merek. Csak gondoltam megkérdezem, hátha volt valaki hasonló helyzetben.
Egyébként!!! Azoknak, akik parasztul válaszoltak. Rendesen takarítom a mosogatógépemet. Elöblített edényeket és tányérokat mosok benne. Szóval nem azért dugult el, mert nem takarítom ki. És nem is biztos, hogy dugulás. Ezt csak én gondoltam. Nem értem miért kell leszólni.
Te, "kedves" válaszoló, aki azt írta, hogy mosogassak kézzel. 1. Neked vagy nincs és nem volt mosogatógéped, vagy alapból egy irigy dög vagy, hogy nekem van.
És képzeld, mióta nem működik, azóta nyilván kézzel mosogatok. És tudod, azt az időt, amit mosogatással töltenék, azt a kisfiaimmal is eltölthetem. A többi millió nő, meg nem érdekel, hogy esetleg ők hogyan mosogatnak. Én így.
Köszönöm,mégsem kell.
Felesleges kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!